top of page
Writer's pictureTilia print

Zakaj izbrati promocijsko darilo?

Vsako promocijsko darilo je del poslovnega bontona, ki se ga (zlasti) ob koncu leta, ali v okviru poslovnega sestanka, podari naročnikom, zaposlenim ali potencialnim strankam.


Seveda je jasno, da je promocijsko darilo - kot pove sam izraz - obenem odličen vir promocije. Če se ga uporabi z jasnim namenom, ima pozitivne učinke na marketing podjetja/organizacije.


Tiskarna Tilia print že vrsto let tiska, veže, izrezuje, lepi itd., promocijska darila. Toda kako vemo, katero poslovno darilo je primerno za določeno priložnost? - Ta odgovor ni jasen. Poti do odlične promocije vaše organizacije/dogodka/znamke/izdelka/ideje je veliko. Tako kot je veliko izdelkov iz naše ponudbe, ki vam omogočajo praktično neskončne možnosti odlične promocije. Posledično pa tudi nudijo pravo prepoznavnost bodisi vaše organizacije bodisi znamke oz. reči, na katero želite opozoriti.


Na podlagi dolgoletnih izkušenj s številnimi promocijskimi darili, ki jih sestavljajo razni materiali, vam lahko omogočimo, da boste ne le prepoznani, pač pa da bo vaša prepoznavnost trajala še leta.


Se vam je že utrnila kakšna ideja?

3 views0 comments

Kommentare


bottom of page