top of page
Writer's pictureTilia print

Polepitev avta za Semenarno Ljubljana

Ena izmed številnih dejavnosti naše tiskarne je tudi lepljenje vozil. Tokrat se je 'pod lupo' znašlo transportno vozilo Semenarne Ljubljana. Oglejte si spodnje fotografije in video, ki nazorno prikazujejo, kako je tokrat potekala polepitev avta.


Pripravili smo 'Before and after'


Na tem posnetku si lahko ogledate, kako je avto Semenarne Ljubljana izgledal s starimi in novimi nalepkami. Spodaj smo zbrali še nekaj fotografij.





Je polepitev avta draga storitev?


Polepitev avtomobila ni cenovno draga storitev, saj ponuja dolgotrajno oglaševanje za razmeroma nizko ceno, še posebej v primerjavi z drugimi oblikami oglaševanja, kot so televizijski ali tiskani oglasi. Vozila, polepljena z logotipi ali znamkami, delujejo kot premične oglasne površine, ki širijo prepoznavnost podjetja/znamke/organizacije na različnih lokacijah, kjerkoli se vozijo. Poleg povečane prepoznavnosti blagovne znamke polepitev ščiti tudi lak avtomobila pred manjšimi poškodbami in UV sevanjem, kar ohranja vrednost vozila na dolgi rok. Poleg tega je polepitev prilagodljiva in jo je mogoče zamenjati ali odstraniti brez trajne škode na vozilu.


1 view0 comments

Comments


bottom of page