top of page
Writer's pictureTilia print

Končno je tu knjiga Speci nekaj drugačnega!

Dolgo smo jo napovedovali, sedaj pa je vednarle tu - kuharska knjiga s pekovskimi recepti - Speci nekaj drugačnega.

Avtorica Jasna Verčko je na več kot 170 straneh zbrala skoraj 60 unikatnih, a hkrati enostavnih receptov, ki lahko vam in vašim bližnjim prijetno popestrijo bližajoči se praznični čas.

Ste za to, da malo 'prelistamo' knjigo?


Nova kuharska knjiga


Speci nekaj drugačnega je knjiga preverjenih, enostavnih in hkrati unikatnih receptov, ki jih je Jasna preizkušala, zapisala in zanje celo posnela fotografije. V novi kuharski knjigi lahko preverite, kako nastane šahovska torta, katere sestavine sestavljajo sočno galleto, na kakšen način se lahko popestrijo praznični recepti in še mnogo več. Poleg tega je vsak recept opremljen ne le s sestavinami in postopkom, pač pa tudi s kratko zgodbo o tem, kako je recept nastal. Obenem so ob vsakem receptu pripisani: čas za pripravo, stopnja zahtevnosti, velikost sladice in primer, za katero priložnost se sladica navadno uporablja.

Naslovnica knjige Speci nekaj drugacnega
Naslovnica knjige Speci nekaj drugačnega.

Knjiga Speci nekaj drugacnega vsebuje veliko receptov
Knjiga je opremljena s številnimi recepti za torte, kolače, piškote, pite in praznična peciva.


Kako do knjige?


Na srečo vas do knjige vodi veliko poti. :)

Seveda jo lahko poiščete na spletni strani avtorice. Kmalu bo tudi na voljo v naši spletni trgovini. Pobliže pa si jo lahko ogledate in jo pridobite tudi na našem naslovu - na Ulici Štefana Kovača 3, v Beltincih.


Ste za to, da spečete nekaj drugačnega?


Comentarios


bottom of page